Σάββατο , 20 Ιανουάριος 2018
Αρχική » SLIDE

SLIDE

Ξάνθη: «Ακρίτες» οι Ντε Λούκας και Παπαγεωργίου!

Τις δύο πρώτες μεταγραφές ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής σεζόν ανακοίνωσε η Ξάνθη καθώς οι Ντε Λούκας και Παπαγεωργίου είναι πλέον παίχτες της ακριτικής ομάδας έπειτα απο σχετικές ανακοινώσεις.

Περισσότερα »

Ορφέας Puma Ξάνθης: Επέστρεψε εκεί που πραγματικά ανήκει!(Pics)

Αγωνία , κοντράστ συναισθημάτων και  δικαίωση για τους κόπους των τελευταίων χρόνων για τον Ορφέα Puma Ξάνθης μετά το τέλος του αγώνα , με την Δόξα Προσκυνητών όπου βρήκε το συγκρότημα του Μάκη Μπογιατζίδη να πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Περισσότερα »

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Ξάνθη με τη συμμετοχή 970 παιδιών!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 970 παιδιών και 2000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Skoda Ξάνθη Αρένα, την Κυριακή 15 Μαΐου, η όγδοη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Περισσότερα »

H Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ξάνθη! (photos – video)

Την Μ. Δευτέρα, η Ξάνθη υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στην Κεντρική Πλατεία. Η υποδοχή έγινε με τιμές Αρχηγού Κράτους όπως ορίζει το πρωτόκολλο, παρ΄όλα αυτά ο κόσμος την αγκάλιασε με όλη του την καρδιά και με πραγματικό ενθουσιασμό. 

Περισσότερα »

ΕΠΣ Ξάνθης: Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν στο γήπεδο της Λεύκης!(Pic)

Μια εικόνα χίλιες λέξεις..αυτό μπορεί να πει κανείς για όσα διαδραματίστηκαν πριν τον αγώνα Ρεμβιακός-Δόξα Σταυρούπολης στο γήπεδο της Λεύκης καθώς το γήπεδο ήταν ακούρευτο , με συνέπεια οι ποδοσφαιριστές του Ρεμβιακού να κόψουν(όσο αυτό είναι δυνατό) , με τα χέρια το χόρτο του γηπέδου ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας!

Περισσότερα »