Αρχική » SLIDE » Skoda Ξάνθη:Διάθεση…υπάρχει…Το αιώνιο πρόβλημα παραμένει σαν «φάντασμα» του παρελθόντος

Skoda Ξάνθη:Διάθεση…υπάρχει…Το αιώνιο πρόβλημα παραμένει σαν «φάντασμα» του παρελθόντος

Διάθεση υπάρχει αλλά το «φάντασμα» του παρελθόντος στοιχειώνει την φετινή Ξάνθη η οποία έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα , με το συγκεκριμένο ζήτημα να μην είναι τωρινό για τους Ακρίτες.

Λύσεις υπάρχουν..αλλά μάλλον ο «λιτός βίος» με τον οποίο πορεύεται η Ξάνθη στην μεταγραφική αγορά δεν βοηθά τον σύλλογο και σίγουρα δεν δικαιώνει στο 100% τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τον συγκεκριμένο τομέα.

Έτσι και αλλιώς στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα καθώς οι καλές εμφανίσεις μόνο δεν αρκούν για να χτίσεις κάτι καλό το οποίο θα σου αποφέρει κέρδη τόσο σαν ομάδα αλλά και στην προσέλκυση περισσότερου κόσμου στο γήπεδο.

Δυστυχώς  απο τι φαίνεται η περσινή εκπληκτική χρονιά «πετάχτηκε» με συνοπτικές διαδικασίες  στο καλάθι των αχρήστων καθώς η εικόνα στις εξέδρες των Πηγαδίων παραμένει «μίζερη»( το σλόγκαν σε παλαιότερο φυλλάδιο των διαρκείας» Φταίμε και οι δυο που ζούμε χώρια» έχει τα δίκια του ) αλλά  το ξέσπασμα του Χρήστου Πανόπουλου πριν λίγο καιρό μέσω ανακοίνωσης για τα διαρκείας φαίνεται πως δεν το δικαιώνει μέχρι στιγμής , με βάση την εικόνα της ομάδας.

«Δεν φτάνει μόνο η αγάπη για την ομάδα ώστε να πάρει κάποιος διαρκείας αλλά και τι προσφέρει ο ίδιος ο σύλλογος ώστε να σε προσελκύσει στο γήπεδο»..

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το φετινό σύνολο της Ξάνθης σίγουρα μπορεί μην ξεχωρίζει σε προσωπικότητες αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπαθούν να πάρουν το καλύτερο απο κάθε παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι ο Λουτσέσκου προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα , βάση το σύνολο χωρίς όμως να τον δικαιώνουν πλήρως οι μεταγραφές του καλοκαιριού σε ένα ποσοστό καθώς δεν έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

Έχει ευθύνες ο Ρουμάνος τεχνικός για το «ντεφορμάρισμα» της ομάδας αλλά σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός. Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής : «Γιατί η ομάδα δεν απέκτησε έναν επιθετικό διαφορετικού στυλ απο τι είναι ο Καπετάνος και ο Ράνος ώστε να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα η Ξάνθη»;

Τι φταίει πραγματικά και η Ξάνθη σχεδόν πάντα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση και χάνεται σημαντικός χρόνος μέχρι την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα;

Ερωτήματα που ταλανίζουν την ομάδα εδώ και χρόνια , με εξαίρεση κάποιες χρονιές που δούλεψε σωστά ο μεταγραφικός σχεδιασμός . Πάντως το «καλάθι» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών δεν βγάζει συνεχώς λαχεία…

Απο εδώ και πέρα πρέπει γίνει η απαραίτητη αυτοκριτική ώστε η ομάδα να συνέλθει και παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια…

Θέληση υπάρχει αλλά μέχρι στιγμής αναζητούνται οι απαραίτητες λύσεις ώστε να λυθούν τα αγωνιστικά προβλήματα…

Νίκος Καλαϊτζόγλου

timthumb-2-300x1501

 

 

 

 

σχόλια

Δείτε επίσης

Προκρίθηκε στον τελικό η ομάδα Regions Cup της ΕΠΣ Ξάνθης!(Vid)

Η νίκη ήρθε στα πέναλτι για την ομάδα Regions Cup της ΕΠΣ Ξάνθης κόντρα στην ομάδα …