Αρχική » ΑΠΟΨΕΙΣ » Ανακοίνωση με νόημα απο τον Παύλο Μελά Κουτσού για την αποχώρηση της Συδινής!Το σχόλιο του Xanthisports.gr

Ανακοίνωση με νόημα απο τον Παύλο Μελά Κουτσού για την αποχώρηση της Συδινής!Το σχόλιο του Xanthisports.gr

Όποιος ασχολείται με ένα ερασιτεχνικό σωματείο κυρίως σε διοικητικό επίπεδο θεωρείται ένας «ρομαντικός-τρελός» ο οποίος προσπαθεί να δώσει πνοή σε ένα ζωτικό κομμάτι του χωριού του(κυρίως) χωρίς να αναζητά οικονομικά ανταλλάγματα.

Κακά τα ψέμματα η οικονομική κρίση η οποία βιώνει η χώρα μας , τα τελευταία χρόνια έχει πλήξει πολλούς τομείς της κοινωνίας συμπεριλαμβανομένου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου το οποίο «αργοπεθαίνει»…

Βέβαια στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν προστίθεται και η κριτική ανθρώπων ..που περιτριγυρίζουν…τα σωματεία και προσπαθούν να είναι η αντιπολίτευση χωρίς όμως συγκεκριμένα επιχειρήματα , η λεγόμενη κριτική «καφενείου».

Δυστυχώς η αποχώρηση της Συδινής αλλά και άλλων σωματείων φανερώνει αδυναμίες οι οποίες προέρχονται απο το εσωτερικό ενός κοινωνικού συνόλου το οποίο αντιπροσωπεύει ένα σωματείο καθώς όταν δεν υπάρχει πραγματική στήριξη απο τους ανθρώπους τους οποίους αντιπροσωπεύεις δεν υπάρχεις στην ουσία…απλά κινείσαι μέχρι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μέχρι να διαλυθείς…

Άραγε που είναι όλοι αυτοί οι οποίοι ασκούν κριτική όταν ένα σωματείο διαλύεται; Το σίγουρο είναι ότι οι «ρομαντικοί-τρελοί/ήρωες»  που καλούνται να τρέξουν για ένα σωματείο δεν περιμένουν να τιμηθούν μετά το πέρας του διοικητικού περάσματος απο τα ηνία ενός συλλόγου αλλά θέλουν να δουν αυτό που έχτισαν να συνεχίζει να ζει και να εμπλουτίζεται με καινούργια πράγματα και ιδέες.

Τέλος δεν αξίζει να σταθούμε στο θέμα των επιχορηγήσεων…αγνοούνται εδώ και πολλά χρόνια αλλά στις έννοιες οικογένεια και ενότητα οι οποίες πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα σωματείο που λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Όταν δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες έννοιες και κυριαρχεί η διχόνοια ..και η κακοπροαίρετη κριτική δυστυχώς η οικογένεια διαλύεται..και δύσκολα..ενώνεται ξανά…

Για την ιστορία το ποδόσφαιρο του Νομού Ξάνθης μετρά ήδη…4 απώλειες…

«Η ανακοίνωση του Παύλου Μελά Κουτσού αλλά και ένα βίντεο απο το γειτονικό Νομό της Ροδόπης..πρέπει να μας προβληματίσουν θετικά..για το συγκεκριμένο ζήτημα»

«Εκφράζουμε τη μεγάλη μας λύπη για το γεγονός ότι η γειτονική μας Θράκη Συδινής δεν θα κατεβεί φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης. Εκφράζουμε επίσης τη θλίψη μας για την αδιαφορία ορισμένων ανθρώπων που αγαπούν μία ομάδα μόνο με παχιές κουβέντες στα καφενεία. Παρόμοια κατάσταση ζούμε κι εμείς στον Παύλο Μελά, όπου ένα ιστορικό σωματείο κρατιέται στη ζωή από δύο- τρεις »ήρωες», ενώ όλοι οι μεγάλοι και τρανοί είναι απόντες και οι ίδιοι μας οι συγχωριανοί μας αγαπάνε άπό μακρυά. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους όπως ο Κεκιβάκης ο Γιώργος και ο Πανδράκης ο Φίλης, που με το ζόρι κράτησαν τον τελευταίο καιρό την ομάδα παρά τις δυσκολίες, δείχνοντας την πραγματική τους αγάπη στο τοπικό ποδόσφαιρο του νομού μας¨».

 

*Το παραπάνω είναι σχόλιο του Χanthisports.gr/αρθρογράφος Νίκος Καλαϊτζόγλου

timthumb-2-300x1501

 

 

 

σχόλια

Δείτε επίσης

ΕΠΣ Ξάνθης: Οι Διαιτητές του Σαββατοκύριακου(Pics)

*Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση Σχολιασμός Άρθρου: σχόλια